Agriculture (US)

Agriculture (US)

Lille VEGA

07. sep 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Gribende black metal-skønheder fra Agriculture

Siden udgivelsen af den spektakulære ep The Circle Chant fra 2022 har bandets sået frø i den fertile metal-muld og rejst en bataljon af erklærede fans verden over. Med deres uortodokse instrumentering og deres eksperimenterende stilistiske friheder har Agriculture fundet et nyt og forfriskende greb på genren.

Sidste år udgav bandet det selvbetitlede album, hvor de på ny eksperimenterede med det bælgmørke musikalske udtryk. Klangflader af både lap steel og saxofon danser smukt i samspil med tonstung black metal.

I selv de mørkeste passager bryder lyset ind og skaber et storslået og komplekst lydbillede af både håb og melankoli. På lyriksiden kredser bandet om forgængelighed og spiritualitet som skyller ind over lytteren som hvidtoppede bølger.

Udgivelsen har fået det til at vrimle med lovprisninger og stjerner overalt i verden, hvor albummet har klasket trommehinder. Exclaim Magazine skrev bl.a. i deres storrosende anmeldelse: “With this album, Agriculture has created one of the most exciting and inspiring metal debuts in recent memory; it's a release that deserves to be heard by anyone with even a remote interest in heavy music.”

Agriculture spinder lytteren ind i en verden af salige, transcendentale kompositioner. Indlejret i deres vildskab er en ømhed, som de fleste metalbands ligefrem er bange for. Agriculture insisterer på at glæde sig over de ting, vi stadig kan elske i en verden, der umiddelbart fremstår dyster og håbløs.