Almost Irish

Almost Irish

Gudenåcentret

08. mar 2024

kl 20.00

7160 TØRRING

Nyder du at lytte til traditionel irsk og skotsk folkemusik, når den er bedst?

Så kommer du i rigtig god musikalsk selskab, når de fire musikere i Almost Irish går på scenen i Gudenåhallen, og med deres unikke energi, spilleglæde og muntre fortællinger, trækker publikum ind i den irske og skotske folkemusik tradition.

Almost Irish er opstået ud af en helt særlig og unik musikalsk opvækst. Den har bandets fire medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de – som følge af at have samme mor og far – er brødre. Soundtracket til drengenes barndom lød således ud fra det fædrene ophavs pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og folkesangere sang alle de sange, som i dag har vist sig at være trængt helt ind i sjælen på de fire musikalske brødre.

En efter en kom de fire brødre i den lokale musikskole, og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som for alvor introducerede brødrene til en verden af irsk folkemusik, lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen, og såede kernen til Almost Irish.

Siden da har Almost Irish spillet landet tyndt, blandt andet med to flot anmeldte koncerter på Skagen Festival 2023. Og med små afstikkere til også Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland, har de fire brødre i Almost Irish i dag skabt sig et både anerkendt, velkendt og respekteret navn i folkemusikkens univers.

Øl, vin, vand, snacks mm. kan købes i baren før koncerten - i pausen – og efter koncerten.

Unummererede siddepladser.