Anders & Anders

Anders & Anders

Scandic Spectrum

30. nov 2022

kl 17.00

1560 KØBENHAVN V

Anders og Anders er tilbage med en helt ny podcast!

Kom med ombord på redaktionen, når de to venner Anders Breinholt og Anders Lund Madsen hver uge mødes for at planlægge et nyt live show. Vi er med únder alle forberedelserne til det store show - fra location scouting til at ringe gæster ind. Hver måned munder det hele ud i et herligt show med publikum, som du kan høre lige her i denne podcast. På redaktionen får Anders og Anders hjælp af deres dygtige tilrettelægger Zina samt deres teknikker Peter.

Tæt på både city, hovedbanegården og havnen ligger det helt nybyggede hotel Scandic Spectrum. Hotellet er bygget i en arkitektonisk storslået profil, og designet i glas og stål så hotellet fremstår moderne og luksuriøst. Dette er Scandics største hotel til dato med hele 632 værelser, og er bygget i gode og bæredygtige materialer, med svanemærkede produkter, solceller på taget, vandfilter og godt indeklima.

På hotellet kan man både opleve 2 restauranter, 2 barer og flere lounge områder, et døgn åbent fitnesscenter og spa og meget mere. Kom og oplev det nye spektakulære hotel, og lev lidt mere.