Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt

Musikhuset

11. dec 2024

kl 18:30

8000 Aarhus C

Glæd dig til en magisk aften med Anders Blichfeldt og hans datter

Traditionen tro pakker Anders Blichfeldt julebussen her i 2023, og denne gang er der en ekstra god gave med til både publikum …, og Anders.

Alma Blichfeldt – Anders’ datter – har nemlig sagt ja til at være med efter 3 års pause, hvor hun har gået i gymnasiet. Nu er hun tilbage og det kommer vi til at nyde godt af. Alma deltog sammen med Anders i Toppen af Poppen som special guest på sangen ‘Si’ du ka’ li’ mig’, hvor hun var med til at løfte Tøsedrengenes klassiker til et nyt niveau og hun har sideløbende med gymnasiet arbejdet seriøst videre med sin stemme, der i dag står endnu skarpere.

Julekoncerten 2023 bliver en mere traditionel en af slagsen, hvor det umiddelbare, det nære og det hjertelige ved julen er i højsædet. “Jeg glæder mig til at vende tilbage til en mere enkel og traditionel julekoncert med dygtige musikere på scenen, og jeg kan love, at det bliver et velspillende ensemble” siger Anders Blichfeldt og tilføjer “Og så glæder jeg mig helt vildt til at stå på scenen med Alma igen og ikke mindst til en masse tid sammen med hende på landevejen”.

Alma glæder sig også til at skulle afsted med “Den Gamle”. “Det bliver dejligt at spille julekoncerter igen, jeg har savnet det, men har ikke haft tid til at være med de seneste år. I 2023 har jeg valgt at holde fri inden jeg starter min uddannelse, så da min far spurgte om jeg havde lyst til at være med igen var jeg ikke i tvivl – selvfølgelig skulle vi på juletourné sammen.