Annas sang

Annas sang

Musikhuset

04. feb 2024

kl 18:00

8000 Aarhus C

Gå ikke glip af Annas sang bogkoncert med Aalborg Symfoniorkester

Benjamin Koppel inviterer til bogkoncert med oplæsning af Susse Wold og live musik med sangerinde Frederikke Vedel og Benjamin Koppel Quartet.

Benjamin Koppels debutroman Annas sang har i den grad taget anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer. Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.

Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas sang, men også til et musikalsk værk Annas dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna's fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklus, der består af ni sange, som udkom samtidig med bogen. Under Copenhagen Jazz Festival 2022 blev Annas sang fortolket af sangerinde og musicalstjerne Frederikke Vedel, som også denne aften vil føre os ind i Annas verden, akkompagneret af Benjamin Koppel Quartet og Aalborg Symfoniorkester.

Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel som taler om baggrunden for romanen og løfter sløret for hvor virkelighedsnær fortællingen faktisk er. Skuespillerinde Susse Wold vil læse passager op mens musikken flettes ind og publikummet tages med bag scenen til dette års helt store litterære overraskelse, den uhyre anmelderroste roman: Annas sang.

Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Susse Wold (fortæller)
Frederikke Vedel (vokal)
Søren Møller (piano)
Morten Ramsbøl (bas)
Morten Lund (trommer)
Aalborg Symfoniorkester