Asher Roth & Live Band (US)

Asher Roth & Live Band (US)

Lille VEGA

22. okt 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Asher Roth bouncer fængende flows gennem VEGA

Gennem musikken indfanger Asher Roth øjeblikke. Den amerikanske rapper har en passion for omfattende referencer og avancerede flows. Han debuterede med et brag for 15 år siden med singlen “I Love College”, der solgte dobbelt platin og har flere end 122.000.000 afspilninger på Spotify.

Debutalbummet, Asleep in the Bread Aisle, landede kort tid efter til lige så stor succes hos fans. “I Love College” var en af de første sange inden for subgenren frat rap.

Roth har på sine efterfølgende udgivelser bevæget sig i sin helt egen retning. Han har gennem årene opbygget en solid fanbase gennem gratis udgivelser som Pabst & Jazz samt projekter med Nottz & Travis Barker, og Roth er lykkes med at skabe en karriere drevet af fællesskabet.

Rapperens tro på bæredygtighed ansporede et udendørs spillested i hans hjemby, så kunstnere havde et sted at spille under pandemien. Det blev samtidigt også inspirationen til udgivelserne Retrohash og Flowers On The Weekend.

Førstnævnte førte til samarbejdsalbummet Why's It So Grey Out? og Temporary Heaven med Heather Grey. Den produktive Asher Roth udvider kontinuerligt sin diskografi, mens han opbygger et ry for at være en af hiphoppens bedste live-performere.