AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT - 2025 TOUR

AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT - 2025 TOUR

K.B. Hallen

17. mar 2025

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT
KØBENHAVN, K.B. HALLEN, 17. marts 2025

Verdensturnéen 2024-2025 starter i september og besøger 100 byer over hele kloden, og kommer til København den 17. marts 2025.

Oplev den elskede animerede series soundtrack udført af et live orkester, mens Aangs episke rejse bliver bragt til live på et biograflærred.


Avatar: The Last Airbender In Concert inviterer publikum til en to timer lang spektakulær oplevelse med et live orkester, der bringer seriens ikoniske musikscore til live i perfekt harmoni med højdepunkter og yndlings-øjeblikke fra alle tre sæsoner af serien. Taiko og erhu vil dele rampelyset med violiner og klarinetter, mens seriens mest elskede scener udfolder sig på et fuldstørrelses biograflærred, der bringer publikum ind i Avatar-verdenen for at opleve seriens mest mindeværdige øjeblikke med Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko og flere.

Den kreative hjerne bag den originale musik for den animerede serie Avatar: The Last Airbender, Emmy-prisvindende komponist og musiker Jeremy Zuckerman, har slået sig sammen med seriens medskabere, Michael Dante DiMartino og Bryan Konietzko, samt Jeff Adams (seriens originale redaktør), for at udvide seriens originale kompositioner for koncertrækken. Denne spektakulære produktion forstørrer ikke kun seriens episke omfang og højdramatiske øjeblikke, men markerer også en spændende og helt ny oplevelse for fans, hvor de får mulighed for at opleve den fængslende verden af Avatar: The Last Airbender gennem denne live orkesterkoncert.

"Det har været utroligt tilfredsstillende og bevægende at se publikums emotionelle reaktion på disse koncerter, og at være en del af den atmosfære er en unik smuk oplevelse," udtaler Zuckerman. "Jeg er overlykkelig over, at mange flere vil få chancen for at opleve showet på denne udvidede turné."

Med en Peabody Award og en Primetime Emmy samt adskillige Annie Awards og Genesis Awards, udsprang Nickelodeons Avatar: The Last Airbender fra sin tre sæsoner lange kørsel (61 episoder) fra februar 2005 til juli 2008 som en af de mest elskede animerede franchises i historien. I 2021 annoncerede Nickelodeon lanceringen af Avatar Studios, en ny afdeling designet til at skabe originalt indhold, der spænder over animerede serier og film baseret på verdenen af Avatar: The Last Airbender og The Legend of Korra.
Seriens succes har også affødt en ledsagende podcast, Avatar: Braving the Elements, der nu er i sin tredje sæson, et remastered soundtrack fra serie- (og tour) komponist Jeremy Zuckerman, nu ude digitalt og på vinyl. Franchisen er også blevet oversat til flere bestseller bogserier, som fortsætter med at udrulle nye originale historier. Den grafiske romanserie har solgt over tre millioner kopier, og ungdomsroman-serien har tilbragt 25 uger i alt på New York Times bestsellerliste og har over 700.000 trykte kopier.

Om Nickelodeon
Nickelodeon, nu i sit 45. år, er det førende underholdnings-brand for børn. Det har bygget en forskelligartet global forretning ved at sætte børn først i alt, hvad det gør. Brandet omfatter tv-programmering og -produktion i USA og rundt om i verden, samt forbrugerprodukter, digitale oplevelser, udgivelser og spillefilm. For mere information eller kunst, besøg http://www.nickpress.com. Nickelodeon er en del af Paramounts (Nasdaq: PARA PARAA) globale portefølje af multimedieunderholdningsbrands.

Om GEA
Live Siden sin oprettelse i 2003 har GEA Live leveret innovative live underholdningsprojekter i mere end 40 lande og er blevet en global leder inden for sektoren for underholdning. GEA Live har arbejdet tæt sammen med legenden Maestro Ennio Morricone (repræsenterer ham eksklusivt for al live-turné) samt med ikoner inden for musik- og filmindustrien som James Newton Howard, Giorgio Moroder og George Fenton. Ud over at producere live filmoplevelser som Johnny Cash Official Concert Experience eller Elvis Live On Screen har GEA Live produceret live-screeninger med orkester og kor af store spillefilm som Spider-Man, Dirty Dancing, The Godfather, Titanic, La La Land, Twilight, The Hunger Games, Paddington og Amadeus. Denne rejse har ført til frugtbare samarbejder med anerkendte studier og IP-giganter som Lionsgate, Viacom, Sony Pictures, Warner Brothers og andre globale ledere inden for branded entertainment-landskabet, hvilket har fortjent GEA Live sin velfortjente position som den mest pålidelige og betroede partner for underholdningsprojekter over hele verden.

Om Senbla
Senbla er en del af Sony Music Entertainment og opererer både nationalt og internationalt på tværs af musik, scenekunst og underholdning, koncertturnéer, festivaler, familieunderholdning, teater og oplevelsesbaseret underholdning. Senbla opererer i nogle af verdens mest prestigefyldte spillesteder og arbejder med nogle af verdens førende kunstnere inden for deres områder, samt nogle af de største underholdningsselskaber og -studier. I de seneste år har Senbla bragt førende kunstnere som Michael Bublé, My Chemical Romance, Duran Duran og flere til unikke venues.

Om smash!bang!pow!
smash!bang!pow! er et liveagentur, der arrangerer og producerer mere end 300 koncerter årligt. Vi er desuden et målrettet agentur for danske talenter og står bag festivalen SYD FOR SOLEN samt andre formater i kulturlivet. smash!bang!pow! bestræber sig på at skabe den ultimative platform for kunstnere, hvis fortælling er relevant og ærlig, og hvis musik formår at udfolde fortællingen. Vi har øjnene rettet mod nyskabere og entreprenører, men glemmer ikke dem, der skriver historie. Musik og fortællinger, der årti efter årti formår at flytte og bevæge mennesker – måske ligefrem at flytte magt – er uundværlige i ethvert samfund.