Baloosh

Baloosh

Musikhuset

26. okt 2024

kl 18:00

8000 Aarhus C

Gaderapper rykker i Musikhuset og giver eksklusiv, siddende koncert på hjemmebane.

Aarhusianske Baloosh inviterer ind til en enestående og siddende koncert i Musikhusets intime Lille sal.

Den populære og storstreamende artist har længe haft et bredt publikum, og nu er tiden endelig moden til at invitere dem alle ind under samme tag.

”Min tanke er at give jer en anden oplevelse end den, man er vant til at få til en Baloosh-koncert. Selvfølgelig skal vi stadig have en festlig aften, med masse af musik, dans, lysshow og fællessang. Men den her gang er planen, at ALLE skal have lov at være med. Jeg mener altså børn og voksne, fætre og kusiner, søstre og brødre."

Baloosh er aktuel med singlen Helt sikker og har hitsinglen Danser med dæmoner i høj rotation landet over. På sit debutalbum Ny Art manifesterede Baloosh sin evne til at være brobygger mellem genrer og udtryk og mellem samfundets klasser. Når han gæster Musikhuset bliver det med ny musik, overraskelser i ærmet og drømmen at samle alle under samme tag.

"Jeg har mange helt unge lyttere, som ikke har lyst til at stå presset sammen i en stor menneskemængde. Jeg også rimeligt sikker på, at jeg har lyttere, der bare ikke får lov at tage af sted, fordi man har indtrykket af, at “koncerter” bliver lidt for festlige. Jeg har også ældre lyttere, som savner siddende koncerter. Men når alt det så er sagt, så betyder det ikke, at vi ikke skal have et brag af en aften, for det skal vi! Jeg tager en masse overraskelser og elementer med på scenen som vi ikke har set før. Jeg tager selvfølgelig mit band og kor med. Og så glæder jeg mig helt vildt til at spille endnu ikke udgivet musik for jer. For når I sidder i en koncertsal, som de her, så er jeg helt sikker på, at det bliver virkelig intimt, og at jeg virkeligt kan nå helt ind til jer og få jer til at lytte.”