BELLAMI & LUNE CARLSEN

BELLAMI & LUNE CARLSEN

KN EVENT

01. nov 2025

kl 18.00

5220 ODENSE SØ

ORIGINALE MUSIKERE FRA KIM LARSEN & BELLAMI DRAGER PÅ EN TIDSREJSE TIL ODENSE I 2025.
Gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune”Carlsen.
Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt.
Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte hit som ”Susan himmelblå”, ”Papirklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig”
Publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af, nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde.
BANDET
Hans Fagt med det velkendte Groove og tight timing på trommer og kor samt den fremragende Mikkel “Ørva” Håkonsson (keyboard/kor) er fortsat originale Bellami, og bandets bassist og korsanger har altid heddet Pold i dag Jon, Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv. Guitaren varetages af det nordjyske power house, John Olsen, som bare kan alt med en spade. Endelig er Jan “Lune” Carlsen det oplagte valg af forsanger – ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans for klang og detaljer, tilsat munter, flabet Larsen-ironi.