BLACK MIDI (UK)

BLACK MIDI (UK)

Store VEGA

07. nov 2022

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

BLACK MIDI er tilbage i Danmark! Den uovertrufne og svært hypede mathrock-trio fra London gav sidste år en vanvittig koncert i et udsolgt Lille VEGA, og nu gør de det igen – i Store VEGA.

Fire år er passeret, siden black midi udkom med debutsinglen bmbmbm, og siden har trioen bestående af Geordie Greep, Cameron Picton og Morgan Simpson ikke set sig tilbage. I mellemtiden har gruppen nemlig udgivet to albums, først den Mercury Prize-nominerede debut 'Schlagenheim' fra 2019 og efterfølgende den lige så hyldede opfølger 'Cavalcade' fra 2021 – og ind imellem også antologien 'The Black Midi Anthology Vol. 1'. I juli udkommer black midis tredje album, 'Hellfire', der har fået følgende ord med på vejen af Geordie Greep:

"Hvis 'Cavalcade' er som en drama, er 'Hellfire' en episk actionfilm. Jeg tror ikke på Helvede, men al den gammel dårskab er fantastisk for sange."

BLACK  MIDI's fandenivoldske prog-rock har allerede flere gange slået sine folder på dansk grund. Senest i et totaltudsolgt Lille VEGA i slutningen af 2021, en vild og legende energiudladning, der fik følgende lovord med på vejen i Soundvenues seksstjernede koncertanmeldelse:

"Det britiske progband leverede komplet vanvid i Lille Vega. Det var gakket og morsomt, men det var også potent og besad noget nerve, der garanterede et hav af moshpits. Og så var gruppens hyperaktive, støjende progrock-opvisning underholdende fra start til slut."