BLAUE BLUME

BLAUE BLUME

Falkoner Salen

08. nov 2024

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

Blaue Blume spiller deres til dato største koncert, når de indtager Falkonersalen fredag den 8. november med ny musik

Blaue Blume betegnes som et af Danmarks bedste livebands. Gang på gang formår bandet at blæse publikum bag over med deres eminente blanding af gigantiske soniske shoegaze-landskaber, hårdtslående postrock-passager og let svævende melodiske popsange. Balancegangen mellem melodisk enkelhed og euforisk storladenhed formår de at finde til perfektion og bandet har høstet en lang række topanmeldelser for deres koncerter såvel som deres albumudgivelser.

I 2023 havde bandet den mest spillede sang på P3 med singlen ’Crush’, der udkom lige op til deres Danmarksturné, hvor bandet bl.a. spillede et hamrende udsolgt Store Vega, hvilket var bandets 15. koncert i København, siden de debuterede med singlen ’On New Years Eve’ i 2013. Bemærkelsesværdigt har samtlige 15 københavnerkoncerter været udsolgt.

Blaue Blume består af Jonas, Buster og Søren. Tre imponerende kreative kræfter, der med stor succes sætter deres respektive aftryk i dansk kultur.

Sanger Jonas Holst Schmidt var i ’23 aktuel i hovedrollen i den anmelderroste independent film ’København findes Ikke’, og han har netop færdiggjort indspilningerne til Jeppe Røndes kommende biograffilm ’Acts of Love’, hvor Jonas igen spiller den mandlig hovedrolle.

Trommeslager Søren Buhl Lassen har som sangskriver og producer det seneste år været med til at producere og skrive albums fra bl.a. Guldimund, Brimheim, Carl Emil Petersen, samt radiohittet ’Lyse Nætter’ af Barselona.

Guitarist Buster Jensen er multiinstrumentalist og live har han været musiker for Guldimund og Brimheim, samt været med til at skrive og indspille en håndfuld sange på Brimheims album ’Ratking’. Derudover komponerer Buster også filmmusik og sammen med Jonas har de lavet scoren til biograffilmen ’Glasskår’ der udkommer efteråret ’24.

Nu er trioen aktuel med singlen ’Det er din kærlighed’, der viser bandet fra en mere rendyrket popæstetik og peger mod et nyt kapitel for Blaue Blume, der spiller deres til dato største koncert i København i Falkonersalen fredag den 8.november.

Live bliver trioen til en kvintet i form af de to tidligere originale bandmedlemmer Peter Bøgvad (bas) og Robert Buhl Jensen (guitar) der tilslutter sig bandet på scenen.

Scenografi og lysdesign bliver som vanligt skabt af Erik Lindkvist.