Bodyslam! Wrestling

Bodyslam! Wrestling

Skråen i Nordkraft

11. jan 2025

kl 20.00

9000 AALBORG

Folk er falske, wrestling er ægte! Stemningen er som intet andet, når BODYSLAM! vender tilbage til Skråen i Aalborg lørdag 11. januar. Start det nye år med drama, stunt, humor og action, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når nytårstraditionen om wrestling på Skråen endnu engang er tilbage! Superatleten Carlos Zamora, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne, Aalborgs egen Toby Zane og alle de andre BODYSLAM-favoritter er også klar i kulissen - plus som altid internationale gæster af virkelig høj og underholdende kaliber.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.