BREMER/MCCOY

BREMER/MCCOY

Konservatoriets Koncertsal

30. nov 2024

kl 21.30

1974 FREDERIKSBERG C

Bremer/McCoy fuldender skandinavisk turné med eksklusive koncerter

Den populære jazzduo giver to koncerter lørdag den 30. november i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums smukke koncertsal, hvor de spiller sange fra deres kommende album.

I starten af april annoncerede Bremer/McCoy en danmarksturné, der til efteråret tager dem forbi en række danske byer. Nu fuldender den fænomenale jazzduo tour-planen med en række skandinaviske shows og som den store finale to eksklusive koncerter samme dag i København.

Den 30. november indtager de således en af landets smukkeste scener i form af Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums koncertsal, tegnet af den berømte danske arkitekt Vilhelm Lauritsen og indviet helt tilbage i 1945. Og ikke alene er rammerne i det gamle Radiohus på Frederiksberg unikke: med sig på den kommende turné tager Bremer/McCoy et helt nyt album, der udkommer den 6. september. Efterårets koncerter bliver således den første mulighed for at opleve de nye numre live.

Om Bremer/McCoy:
Pianist Morten McCoy og bassist Jonathan Bremer har siden 2013 udgivet fem album med deres smukke og stemningsfulde miks af spirituel jazz, hymner, visesang, dub og skandinavisk melankoli.

Bremer/McCoy har udgivet flere album på Talking Heads-legenden David Byrnes label Luaka Bop (Alice Coltrane, William Onyeabor, Floating Points), givet utallige udsolgte koncerter herhjemme og i udlandet og samarbejdet med bl.a. Peter Sommer og Marie Key.

Live skaber Bremer/McCoy en intim, fortættet og meditativ stemning med kontrabas, klaver, orgel og båndmaskiner, hvor hver tone bliver leveret med intens koncentration.