brenn. (NO)

brenn. (NO)

Lille VEGA

17. okt 2024

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Stærke, stædige og sprudlende brenn. rammer VEGA

Duoen, der består af Edvard Smith og Remy Malchére Pettersen står under navnet brenn. klar med spritnye sange, når de rammer VEGA til efteråret. Bandet bragede ind på den norske musikscene i 2019, da de udgav deres debutalbum Elsker– et album, der senere høstede den norske version af Grammy, Spellemannpris.

brenn. har inkasseret ekstremt flotte anmeldelser for både deres musik og deres liveshows, og i 2022 udkom det længe ventede andet album, Vandrer på solskinn, som satte en tyk streg under duoens eminente evne til at skrive ørefængende melodier. Begge albums har høstet fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmeldere, der bl.a. har skrevet om de to udgivelser:

"Hvis Nirvana og Pixies fik et kærlighedsbarn, der talte norsk, ville det være Brenn. Langt fra Seattle og den lyd, der væltede ud af radioen i begyndelsen af 90’erne, formår Brenn alligevel at give rocken nogle følelser, den har manglet i årevis".

Normændene er nu klar med ny musik, der adskiller sig fra de to forrige album. Den nye udgivelse er præget af en væld af følelser. På albummet bekender duoen, at de ikke havde alle svarene i starten af 20’erne, og at deres selvopfattelse har ændret sig i takt med, de er blevet ældre og mere erfarne. Om lyrikken på det album fortæller de:

“Jeg tror, man bliver mere neurotisk, jo ældre man bliver. Det synes jeg i hvert fald, vi er blevet. Ikke at man altid går rundt og stresser, men man lærer af sine egne fejl, og reflekterer over hvad der gik galt, hvilke fejl man selv har lavet osv. Så bliver man mere afslappet efter man har reflekteret over det. Eller ej, hvem ved.”