Colin Stetson x Stian Westerhus (CA/NO) - ‘1017‘

Colin Stetson x Stian Westerhus (CA/NO) - ‘1017‘

Lille VEGA

18. dec 2023

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Virtuositetens nestorer Colin Stetson og Stian Westerhus kommer til VEGA

Den eminente saxofonist Colin Stetson har gennem en årrække leveret magiske, soniske rejser gennem eksplosive lydbilleder. Sammen med norske Stian Westerhus forvandler de to Lille VEGA til et palads af vellyd.

Colin Stetsons imponerede cv tæller samarbejder med indiemastodonter som Arcade Fire, Feist, TV on The Radio og The National. Musikmagasinet Exclaim har kaldt ham et musikalsk geni, og det vidner stjerneregnen af gode anmeldelser også om.

Han favner genre som jazz, klassisk, minimalisme, ambient dronemusik og metal i sit særegne musikalske univers, hvor hans bas-saxofon har sendt meditative rystelser gennem spillestederne overalt i verden.

Norske Stian Westerhus har i over 20 år stået i spidsen for sin generation ved at rykke og strække grænserne inden for et væld af genrer. Hans udtryksfulde stil på den elektriske guitar bøjer og forvrænger musikken i smukke og eksperimenterende lydlandskaber.

Til december drager de to på turné sammen som 1017 i hele Europa, hvor de fremfører uudgivet, improviseret eksperimentel musik i den stil, der gjorde dem berømte og så ejendommelige inden for deres felt.