Copenhagen Photo Festival 2023

Copenhagen Photo Festival 2023

FRAME (Festival Center)

01. jun 2023

kl 00.00

1432 KØBENHAVN

Stil skarpt på fotografi og vær med, når Nordens største fotofestival fejrer fotografiet for 13. gang.

Med billet til Copenhagen Photo festival får du adgang til festivalens venue FRAME og den omgivende udstillingspark på Refshaleøen, der ligger lige imellem Reffen Street Food, Copenhagen Contemporary, Øens have, Lille Bakery mv. I de postindustrielle omgivelser får du muligheder for at gå på opdagelse i det nyeste inden for kunst og dokumentationsfotografi i en anderledes og stemningsfuld setting.

I og omkring FRAME kan du opleve banebrydende, aktuel og øjenåbnende fotografi, du kan deltage i workshops, opleve events eller blive fanget ind af en artist talk. Eller du kan tage en afkølet drink i mellem udstillingerne og nyde den klassiske festivalstemning under den daglige L’Apéro – festivalens helt eget fransk-inspireret fyraftensritual, der kombinerer drinks, DJ's og godt selskab.

Billetten giver kun adgang til Copenhagen Photo Festivals eget venue på FRAME. Billetpriser for indgang hos CPF Official Exhibition Partners kan ses i programmet. Bemærk, at billetter købt online er tillagt billetlugen.dk's gebyr.