Cornelia Jakobs (SE)

Cornelia Jakobs (SE)

Lille VEGA

14. jan 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Svensk stjernestøv i VEGA med Cornelia Jakobs

Sidste år bragede det tidligere medlem af pigebandet Love Generation gennem den internationale pop-lydmur med hittet “Hold Me Closer”. Nummeret landede en fjerdeplads i Eurovision Song Contest, og lige siden har den 31-årige Cornelia Jakobs ikke set sig tilbage.

I år er hun en af de få håndplukkede artister, der uden for konkurrence, skal få verdens Eurovison-fans til at tabe kæben, mens stemmerne bliver talt op, og hun har netop annonceret en lang Europa-turné. Hun fortæller:

“Det føles fantastisk at komme på banen igen! Vi har haft en lidt længere koncertpause, så nu er jeg så utrolig ivrig efter at spille og møde publikum igen og min utrolige fanskare, der rejser overalt, hvor jeg går, for at stå forrest og synge for alvor til alle sange, udgivet eller ikke udgivet. Det er utroligt rørende at se og høre dem og deres ord om, hvad min musik gør for dem”.

I april udgav hun sin seneste single "It Takes a Fool to Remain Sane", hvor hun på eminent vis fortolker klassikeren oprindeligt skrevet af bandet The Ark. Med sin evne til at formidle smukke, dybe følelser gennem sin karismatiske stemme, har Cornelia Jakobs fortjent fundet sit spot i rampelyset.