Dayyani

Dayyani

Skråen i Nordkraft

13. feb 2025

kl 20.00

9000 AALBORG

Popstjerneskuddet DAYYANI tager opskriften på kærlighed med på tour

I starten af 2025 drager DAYYANI på tour og udover kendte hits medbringer hun også helt ny musik fra sit længe ventede debutalbum ’Recipe For Love’.

Dansk-iranske Isabella Dayyani har skabt et dragende univers af sjælfuld, energisk popmusik fra en ung kvindes perspektiv. Med en musikalsk tyngde man sjældent ser i mainstream pop, byder DAYYANI på alt fra popsmaskere i bedste Y2K-stil, til mere følelsesladede og indadskuende sider af sig selv.

2 år på landevejen med den danske indie-sensation Ganger har været et safe space, til at udvikle sin egen kunstneriske stil, og hun har brugt den tid på at cementere sig som en af de mest lovende nye kunstnere. På livefronten leverer DAYYANI et formidabelt og energisk show, der uundgåeligt sætter gang i festen. Det har bragt hende forbi en række af festivaler, herunder Roskilde Festival, SPOT Festival og Reeperbahn Festival i Tyskland. Her bakkes hun op af nogle de mest talentfulde unge musikere fra Aarhus, der med alt fra percussion til skarpe koreografier skaber en uimodståeligt fængende energi.

I 2025 medbringer DAYYANI ikke blot sit fantastiske liveshow, men også ny musik til sine fans landet over. Debutalbummet ’Recipe for Love’ som udkommer i efteråret 2024, markerer en ny æra for DAYYANI som kunstner og er et stærkt popalbum der bevæger sig inden for genrerne house og electropop. Hun har inddrage sit musikalske ophav, ved at invitere sine forældre, der begge er musikere, samt sine venner og sit band ind i albumprocessen. På den måde har hun skabt en inspirerende musikalitet inden for det elektronisk baserede lydlandskab. Det bliver aftener i musikkens og kærlighedens tegn, når DAYYANI drager på tour.