De Tre Bukke Bruse

De Tre Bukke Bruse

Musikhuset

23. feb 2025

kl 10:00

8000 Aarhus C

Tag hele familien med til en mææh’gtig sjov oplevelse, når Fredericia Musicalteater har Skandinaviens-premiere på børnemusicalen DE TRE BUKKE BRUSE.

Er græsset virkelig grønnere på den anden side?

De tre gæve geder er sultne. MEGET sultne. Deres eng er ramt af en lang tørke og alt det grønne græs, lækre rødder og nærende ukrudt er pist væk. Men en dag, hvor maverne rumler om kap med gedernes brægen, opdager de den friske grønne farve i horisonten: kilometervis af perfekt grønt græs, deres livret!

Sammen med deres hyrdinde begiver de sig ud på et musikalsk eventyr på jagt efter det grønne græs. Men vejen er ikke helt ufarlig! For at komme over på den anden side af engen må de overvinde den fæle trold, der bor under broen. Og han har en helt anden livret… nemlig geder!

DE TRE BUKKE BRUSE er det velkendte eventyr med musik og tekst af det prisvindende komponistpar Stiles og Drewe, der også stod bag den Reumertnominerede børnemusical DE TRE SMÅ GRISE (Fredericia Musicalteater 2021, 2023) og Broadways MARY POPPINS.

Glæd dig til at møde Fredericias sejeste gedebukke og deres bogelskende hyrdinde, der helt sikkert vil trip-trap-trippe sig ind i dit hjerte i denne perle af en børnemusical.

Det kreative hold:
Musik: George Stiles
Tekst og bog: Anthony Drewe
Instruktør: Mads M. Nielsen
Scenograf: Jonas Vestergaard
Koreograf: Liv Stevns
Lysdesign: Martin Jensen
Lyddesign: Peter Løvenhardt
Kapelmester: David Tølbøll Mortensen