Demolizer + (0) + Crimson Burial

Demolizer + (0) + Crimson Burial

Copenhagen Distillery

12. nov 2023

kl 18.00

2300 KØBENHAVN S

Copenhagen Distillery byder velkommen til en aften med uforlignelig metallisk energi i vores rå industri-lokaler! Vi er stolte af at præsentere tre eksplosive bands, der vil bringe en bølge af rå kraft og musikalsk hengivenhed til scenen.

Døre kl. 18.00

Musik kl. 19.00

Kl. 19.00: Crimson Burial

kl. 20.00: (0)

Kl. 21.00: Demolizer

Demolizer: Dannet i 2018. Demolizer leverer brutalt hård og nådesløs thrash metal. De stræber efter det ultimative, hurtigste og mest ondsindede thrash metal-lyd. Med to udgivelser, "Thrashmageddon" album og "Upgrade" EP, og over 100 koncerter bag sig, garanterer de en ansigts-smeltende liveoplevelse. Deres seneste album "Post Necrotic Human" er ude nu og fyldt med altødelæggende riffs

(0): Et eksperimenterende band, der bryder grænserne mellem black metal, progressiv metal, drone og post-metal. Deres debut-EP fra 2017 viste deres alsidige leg med genrer, mens debutalbummet "SkamHan" fra 2020, udgivet af Napalm Records, tager lytterne med på en drømmende, mørk rejse gennem psykens dybder.

Crimson Burial: Et Københavnsk dødsmetal-band dannet i 2020, Crimson Burial er kendt for at kombinere 90'ernes brutalitet med nutidens kompleksitet og melodi. Med energisk trommespil, brutale guitardele, groovy bas og nådesløse vokaler byder deres liveoptrædener på et dystopisk lyriske univers. Deres demo-EP "Buried Alive" fra 2022 og koncerter med prominente danske bands cementerer deres plads på metalscenen.