Dreamers’ Circus & Teitur - Xmas Tour 2024

Dreamers’ Circus & Teitur - Xmas Tour 2024

Konservatoriets Koncertsal

20. dec 2024

kl 19.30

1974 FREDERIKSBERG C

Dreamers' Circus & Teitur vender tilbage på magisk juleturné

Den højt respekterede og innovative folkemusiktrio, Dreamers' Circus, har de seneste år bragt deres nye nordiske musik til fjerne egne af verden. Samtidig er deres årlige juleturné i Danmark, der bringer særlige gæster i spil for at skabe en enestående musikalsk oplevelse, blevet en stærk tradition.

Sidste års succes med den færøske musiker, komponist og singer-songwriter, Teitur, gav blod på tanden, og derfor tager de på juleturné sammen igen i år. Teitur har været en bemærkelsesværdig skikkelse på den musikalske scene siden sin debut med albummet 'Poetry & Airplanes'. Han har høstet stor international anerkendelse med sin evne til at udforske musikalske grænser og skabe rørende og dybt originale melodier og tekster.

Med talrige Danish Music Awards og flere filmmusiksoundtracks på sin konto er Teitur en kunstner, der har efterladt et markant aftryk i musikverdenen.

Dreamers' Circus (Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr) og Teitur vil på denne juleturné tage publikum med på en magisk rejse gennem en bred vifte af musikalske udtryk. Turnéen vil introducere publikum til nye og overraskende fortolkninger fra den store skattekiste af jule- og vintersange.

Koncerterne vil også indeholde musikalsk guldstøv fra Mads Kjøller Henningsen, kendt for sit virke med Lars Lilholt Band og Floating Sofa Quartet, der vil tilføje en ekstra dimension til oplevelsen med sine gamle traditionelle instrumenter som fløjter og drejelire.

“Siden sidste års juletur, har det været en drøm for os at stå på scenen med Teitur og Mads igen. Begge musikere repræsenterer på en og samme tid en forfriskende nysgerrighed og stærk kunstnerisk integritet og deres fantastiske stemmer komplementerer vores univers på smukkeste vis. Man kan forvente musik der er både traditionsrig og eksotisk - toner der lyder som noget man aldrig har hørt før.”