EKSORCISMEN – En musicalkomedie

EKSORCISMEN – En musicalkomedie

Folketeatrets Store Turnéscene

21. apr 2023

kl 19.30

2400 KØBENHAVN NV

Glæd dig til danmarkspremieren på en helt ny, absurd musicalkomedie på Folketeatrets Store Turnéscene i København, skrevet og instrueret af den prisvindende Rasmus Mansachs, som tidligere har stået bag årets bedst anmeldte nye danske musical i 2022, “DIVA”, og bl.a. også "Jack the Ripper: The Musical" samt den til dato mest opførte nye danske teaterforestilling fra dette årtusinde, "Vi maler byen rød: The Musical".

“EKSORCISMEN – En musicalkomedie” udspiller sig i løbet af en enkelt aften hos en rigmandsfamilie, der er havnet i en temmelig belastende klemme, da en af familien teenagedøtre, den ellers så populære cheerleader Ellen, tilsyneladende er blevet besat af selveste Djævelen – eller er hun? Familiens nærmeste samt et hold af katolske præster og nonner er samlet for at få “problemerne” til at forsvinde, men ikke alt går efter planen efterhånden som aftenen skrider frem … især ikke når man potentielt har med en drillepind af bibelske proportioner at gøre. Det bliver mildest talt en helvedes affære…

Forestillingen er en sort komedie og ikke en gyser, fuld af fantastisk ny originalmusik og med 30 skuespillere, sangere og dansere på scenen. Det er skørt, det er skævt og hylende morsomt, det er fandenivoldsk (og måske også en smule blasfemisk). Musicalteatret glæder os ufatteligt til at åbne dørene for “EKSORCISMEN – En musicalkomedie” (egnet fra 12 år og op) på Folketeatrets Store Turnéscene i april 2023.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause. Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er stor parkeringsplads tilgængelig lige foran spillestedet.

Læs mere om ”EKSORCISMEN – En musicalkomedie” på Musicalteatrets hjemmeside