Et liv med angst

Et liv med angst

DGI Byen

10. sep 2024

kl 19.00

1704 KØBENHAVN V

Spændende og lærerigt foredrag med Sara Maria Franch-Mærkedahl om angst

Du er inviteret til et spændende og personligt foredrag med Sara Maria, der har lidt af angst i mere end 25 år. Hør hvordan hun har lært at acceptere og leve med angsten og få konkrete værktøjer til at bryde angstens mønstre.

Har du angst? Eller kender du en, der lider af angst? Så er dette foredrag noget for dig!

Sara Maria Franch-Mærkedahl lever som udgangspunkt et helt almindeligt liv, fyldt med spændende arbejdsopgaver, to dejlige piger og en hverdag fuld af aktiviteter, sociale arrangementer og kærlighed. Men trods en velfungerende hverdag lever Sara Maria samtidig med sin angst, der hele tiden banker på.

Denne aften vil du blive taget ind i specifikke angstsituationer fra Sara Marias liv og ud fra egne erfaringer og nyeste viden på området, fortæller hun ærligt og lærerigt om de forskellige sider af angsten, som hun har oplevet.

Du vil få konkrete råd til, hvordan du kan bryde vedvarende og selvforstærkende angstmønstre selv, og du vil opleve et foredrag, hvor der er plads til alvor og humor, og hvor du selv har mulighed for at stille de spørgsmål, som du har brug for svar på.

Kom med til denne fantastiske, ærlige og lærerige aften i et safe space rum, hvor ingen er forkerte og der er plads til dig, ligesom du er.

Køb din billet i dag.