Fyr og Flamme

Fyr og Flamme

Musikhuset

05. okt 2024

kl 18:00

8000 Aarhus C

Fyr og Flamme løber hjemmefra

Her godt tre år efter at Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den største bænkevarmer overgive sig til Laurits og Jespers ekstremt smittende danseunivers. Drengene og deres altid oplagte orkester tilfører friskhed, charme og ikke mindst melodier, man kan synge med på til dansk musik. Musikken tager afsæt i deres nysgerrighed på alle tiders bedste pop- og dansemusik.

Succesen fortsætter
2023 blev rundet fornemt af for gruppen med to singler, et udsolgt juleshow og en flot tv-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet i 2024, hvor bandets længe ventede opfølger på debuten udkommer. Laurits og Jesper genbesøger i øvrigt Grand Prix-universet som veloplagte værter for et optaktsprogram. 
Fyr og Flamme er også i fuld gang med forberedelserne til årets festligste efterårsturné, Fyr og Flamme løber hjemmefra, som når Musikhuset til oktober. Om turnéen siger bandet:

Det kunne lyde som titlen på en bog om en løbsk væddeløbshest. Men nej, det er navnet på bandets efterårsturne. Koncerten bliver på samme tid vildere og mere intim, end hvad vi hidtil har kunnet forvente. Laurits, Jesper og deres skarpe orkester står allerede og skraber utålmodigt med hovene i båsene. Lad starten gå.