GAFFA-Prisen 2023

GAFFA-Prisen 2023

Musikhuset

02. mar 2023

kl 19:00

8000 Aarhus C

Oplev GAFFA-Prisen 2023 live i Musikhuset

Fantastiske optrædener, vigtige priser og stjerner på stribe. GAFFA-Prisen 2023 har det hele… og lidt til

Der er dømt underholdningsgaranti, når den røde løber rulles ud og GAFFA-Prisen afholdes i Aarhus. Glæd jer til en overdådig fest, der fejrer musikken. Aftenens suveræne værter er Thomas Skov og Carsten Holm.

Publikum bestemmer
GAFFA styrer slagets gang, publikum bestemmer, og stjernerne leverer!

Det er opskriften på GAFFA-Prisen, og i 2023 vender showet tilbage for fuld styrke, når vi præsenterer et formidabelt liveshow i Musikhusets Store Sal.

I en summende sal og foran rullende kameraer vil aftenens velkendte GAFFA-værter, Thomas Skov og Carsten Holm, sørge for sublim underholdning, vigtige interviews og uddeling af en masse flotte priser.

GAFFA-Priserne skal fordeles mellem de artister, der har bidraget til vores fælles soundtrack i 2022, og både den danske og udenlandske scene bugner af ekstraordinære talenter og etablerede kendinge, der alle har lagt hjerteblod og stjernestøv i årets udgivelser og produktioner.

GAFFA-Prisen adskiller sig fra andre danske award shows, fordi det ene og alene er lytterne, forbrugerne af musikken, dig, der bestemmer, hvem der løber med sejren i de forskellige kategorier.

Vi skal nok informere nøje om afstemningen inden længe.

Sprængfarlige liveoplevelser
Sammen med de mange glade nominerede og vindere kan du glæde dig til at opleve særligt udvalgte, overraskende og sprængfarlige liveoptrædender, når vi traditionen tro præsenterer en bred vifte af ekstremt stærke liveartister.

På GAFFA har vi en tradition for at introducere et alsidigt lineup, og i år bliver ingen undtagelse.

Kom med til GAFFA-Prisen, hvis du vil underholdes, overraskes og være med til at hylde musikken og musikerne.

Fotokredit: Camilla Lundbye