Giant Rooks (DE)

Giant Rooks (DE)

Lille VEGA

16. mar 2024

kl 21.00

1674 KØBENHAVN V

Giant Rooks er tilbage i Lille VEGA

Giant Rooks er tilbage på den internationale scene med annonceringen af deres anden udgivelse, How Have You Been?, som udkommer den 2. februar 2024.

Albummets titel udgør et enkelt, men tankevækkende spørgsmål, der sætter en dyb, oprigtig tone og viser en mere moden og dybfølt lyd fra det fremadstormende band. Numrene "Morning Blue", "Bedroom Exile" og "Somebody Like You" er allerede udgivet og får følgeskab af singlen "For You", som er en hyldets til alle de fans, der troligt har fulgt dem gennem årene.

Siden dannelsen af bandet i 2015 har Frederik Rabe (vokal), Finn Schwieters (guitar), Luca Göttner (bas), Jonathan Wischniowski (keyboard) og Finn Thomas (trommer) taget indiescenen med storm med hits som "Wild Stare" " og "Morning Blue."

Bandet har på ganske få år skabt et dedikeret følge af fans med deres innovative lyd og indtagende liveset. De unge musikere har spillet sammen siden gymnasietiden, og deres skarptskårne sange bliver leveret med en suveræn indforståethed blandt medlemmerne.