Gilli/Ude Af Kontrol

Gilli/Ude Af Kontrol

Skovdalen

17. jun 2023

kl 20.00

9000 AALBORG

Fest i Skovdalen med Gilli og Ude Af Kontrol

Gilli aka Kian Rosenberg Larsson er én af sin generations største sangskrivere, og han har i højeste grad været med til at definere en helt ny lyd med sine melankolske melodier og stærke omkvæd.
Med en genkendelig vokal, eminent evne til at blande sprog, kulturer og ikke mindst tale til og for gaden, har han slået sit navn fast med syvtommersøm siden den kommercielle debut i 2011. Gilli er en multicertificeret og prisvindende artist, som bla. er hædret med ikke mindre end 3 DMA’er i 2017. Gilli står bag en række nyklassikere som ‘C’est La Vie’, ‘Langsom’, ‘Rica’, ‘Tidligt Op’ og ‘Helwa’. Siden han nærmest i bogstaveligeste forstand væltede Karolinelund for to år siden, har han stået øverst på ønskelisten til Skovdalen.

Nogle der heller ikke har holdt sig tilbage når det gælder om at skabe en fest er Ude Af Kontrol.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Det bliver stort, det bliver vildt og godt når Gilli og Ude Af Kontrol samme aften spiller i Skovdalen.