Ginne Marker

Ginne Marker

Musikhuset

19. jan 2023

kl 19:00

8000 Aarhus C

Suverænt og anmelderrost talent tager nye sange med i Musikhuset.

Den anmelderroste sanger og sangskriver Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum For Seasons to Come.

Nu er der ny musik på vej, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Du kan høre de nye sange og andre favoritter live i Musikhusets intime Lille sal.

Millioner af afspilninger

Albummet er allerede blevet streamet over 5 millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser. Det samme gjorde de indlevende koncerter, der fulgte i kølvandet på den forrygende debut.

"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide
(GAFFA - 5 stjernet live-anmeldelse)

Unik musikalsk oplevelse

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Det 26-årige aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd. 

Det er musik, der ifølge anmelderne i den grad er værd at lytte til, og nu har du chancen for at opleve hende live her i Musikhuset.