Girl Ray (UK)

Girl Ray (UK)

Ideal Bar

14. nov 2023

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Højenergiske kærlighedsfortællinger af poppede discokys

Girl Rays boblende og uperfekt perfekte popunivers har kontinuerligt udviklet sig siden trioens debut i 2017. Der er blevet tilføjet anstrøg af indie-R&B og disco og sidstnævnte får lov til at danse løs i sangene på trioens tredje album, Prestige. Det udkommer til august og er bristefærdigt af højenergiske disco-popsange.

Prestige er lyden af Girl Ray, der generobrer discoen, som en hyldest af seksualitet og outsider-kulturen - genrens udgangspunkt. Albummet er inspireret af Pose, en tv-serie om queer ballroom-scenen i 80’ernes New York.

Sangene på Prestige er en flugt ind i en fantasi klub, det er at danse med dine venner og det er at forelske sig. Kærlighed er rygraden på albummet. At falde ind i den, at være bange for at blive såret af den, at være alene og længes efter den og spændingsfeltet mellem, hvad den er og, hvad du forestillede dig, at kærligheden ville være.

Albummet er co-produceret af bandet sanger og sangskriver Poppy Hankin og Grammyvinderen Ben H. Allen (M.I.A, Gnarls Barkley, Christina Aguilera, Deerhunter).