Gobs

Gobs

Skråen i Nordkraft

25. nov 2023

kl 20.00

9000 AALBORG

Gobs annoncerer endelig sin første landsdækkende tourné ’Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour’ som sker i kølvandet på sit nye album med samme navn, der har taget Danmark med storm og har ligget #1 på Spotify lige siden udgivelsen. Der sker også allerede inden den for længst udsolgte albumkoncert i DR Koncerthusets Studie 2 er spillet i marts måned.

Udover at have streamet mere end imponerende 100 millioner gange alene på Spotify igennem karrieren og flere sange på radiofladen, har Gobs med sit debutalbum fra 2022 ’INTET TIL ALT’ vundet “Årets Nye Artist” ved The Voice Awards og tidligere nomineret i kategorien Årets Nye Navn til Danish Music Awards og Zulu Awards, ligesom debutkoncerten i Lille Vega i maj 2022 gik udsolgt på kun 14 dage.

Gobs har efterhånden etableret sig solidt på den danske popscene med en perlerække af hits og samarbejder med nogle af de største i genren. Hans musikalske udvikling er kun gået en vej, og det samme er hans ambitioner. Det sidste år har Gobs haft stor succes med sangene Stupid Man feat. Mike Lowrey & Thomas Helmig samt den første albumsingle ’Tro På Kærlighed’, som på ingen tid gik guld i Danmark.