Gobs - MELLEM HIMMEL OG JORD TOUR

Gobs - MELLEM HIMMEL OG JORD TOUR

K.B. Hallen

29. nov 2024

kl 20.00

2000 FREDERIKSBERG

Gobs annoncerer karrierens hidtil største indendørs headline-koncert i K.B. Hallen i november 2024

Gobs annoncerer karrierens hidtil største indendørs headline-koncert i K.B. Hallen i november 2024 Gobs annoncerer sin kommende koncert i K.B. Hallen lige i hælene på sin totalt udsolgte ’Knuste Hjrter Heler Aldrig’ tour, hvor mere end 6.000 fans oplevede den talentfulde sanger ved fem koncerter på tværs af landet. Den netop overståede tour havde samme titel som Gobs’ seneste album. Et album der tog Danmark med storm og gik direkte ind som #1 på den danske officielle hitliste.

Kort tid efter blev albummet fulgt op af det altoverskyggende hit ’Tak For Sidst’, som endte med at slå alle rekorder og lå #1 på den danske officielle hitliste i imponerende 13 uger i streg fra udgivelsesdatoen og frem. Siden har Gobs udgivet hit-singlerne ’Et Sted Herude’ og ’Forsvinder’ feat. Branco.

Udover imponerende 200 millioner streams i karrieren, så har Gobs også haft sange på radiofladen, bl.a. hittet ’Frie Fugle’ feat. Hjalmer. Han har modtaget flere priser og nomineringer på begge sine albums ’INTET TIL ALT’ og ’Knuste Hjerter Heler Aldrig’, ligesom sange som ’Tro På Kærlighed’ og ’Stupid Man’ feat. Thomas Helmig & Mike Lowrey på ingen tid gik platin.

Bag kunstnernavnet Gobs, møder vi 24-årige Victor Gaardboe, som for alvor startede sin karriere i 2019, med en række singleudgivelser. De blev fulgt op af det første værk ’Monolog’ (EP 2021) med bl.a. fanfavoritterne ’Elskede’ og ’Kig Min Vej’