Good Neighbours (UK)

Good Neighbours (UK)

Lille VEGA

28. okt 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Gode vibes til Good Neighbours i VEGA

Den engelske duo, Good Neighbours, har om nogen personificeret et massiv viralt hit. Scott Verrill og Oli Fox udgav deres første single “Home” i januar måned og siden har deres indiepop-univers blæst som en succestornado gennem hitlister og streamingtjenester.

“Home” har over 221 millioner afspilninger på Spotify, og er den bedst sælgende debutsingle i hjemlandet indtil videre i år. Deres 2. single “Keep It Up” fulgte i fodsporene på “Home” med lige så gode vibes, syng-med stemning og et omkvæd, der får hjemmeadresse i dine øregange nærmest med det samme. Deres seneste sang “Daisies” er netop udkommet i starten af juli. Dens højtsvævende melodi flyder afsted på en stemning af uskyld og naivitet, men er samtidigt dynamisk og sofistikeret. Sangen er en opfordring til folk om at lade usikkerhed ligge i fortiden fortæller duoen i deres pressetekst: “

‘Daisies’ is a low self-esteem anthem. Sometimes when you hate the way you feel in your own skin, it’s easier to try to see yourself how other people do, and we thought that was a sick idea. Someone making us fall back in love with ourselves.”

Good Neighbours startede deres karriere med en SoundCloud-demo og en god portion optimisme. Den lyse indstilling skinner igennem al deres musik, og den stemning de skaber på scenen, når de slipper deres sange løs. Så glæd dig til at skråle med på deres indtagende omkvæd og danse aftenen væk i deres positive univers i Lille VEGA.