GUYS AND DOLLS

GUYS AND DOLLS

Kulturhuset Galaksen

12. nov 2022

kl 15.00

3500 VÆRLØSE

Teatret Gorgerne fejrer 25-års jubilæum med en rigtig sølvbryllupsbasker - Den swingende Broadwayklassiker: GUYS  AND  DOLLS.

Tekst & Musik af Frank Loesser.
Drejebog af Jo Swerling og Abe Burrows
Instrueret af Pierre Westerdahl.

Frem med terningerne, på med de bredskyggede hatte og de højslidsede kjoler, og forbered dig på en forestilling, der bliver kaldt for den perfekte musicalkomedie.

GUYS AND DOLLS havde premiere i 1950, hvor den blev en enorm publikumssucces og vandt et hav af priser, bl.a. en Tony for bedste musical. Frank Loessers fængende bigbandsange blev hurtigt til evergreens, og filmversionen fra 1955 havde Marlon Brando og Frank Sinatra i hovedrollerne.

De sidste 70 år har den kørt kontinuerligt på teaterscener verden over og har gentagende gange slået rekorder og vundet nye priser for genopsætninger. Sange fra forestillingen, deriblandt ”Luck be a lady” og titelnummeret ”Guys and Dolls”, var en fast del af repertoiret hos The Rat Pack og er blevet indspillet af kunstnere som Barbara Streisand, Bing Crosby, Paul McCartney og Ella Fitzgerald.

For Teatret Gorgerne venter der nye udfordringer. En handling, der foregår i 1930’ernes New York – svindlere, showgirls og storspillere – pakket ind i højt tempo og masser af komiske karakterer. Det lyder meget, som noget vi ville kaste os ud i, men når man tilføjer et kæmpe swingorkester, store danseoptrin og det faktum, at GUYS AND DOLLS vandt Pulitzerprisen i 1951, så er der en del at leve op til.

Vi har aldrig tidligere spillet noget fra Broadways guldalder. Vores ældste forestilling er Jesus Christ Superstar fra 1971, så vi glæder os til at gå old school, men samtidig præsentere en helt ny og frisk version af GUYS AND DOLLS, der vil begejstre publikum i 2022.

Praktisk info:
Galaksen ligger lige ved Værløse Station og er således let tilgængelig med både tog og bus.
S-tog: Linie B og Bx til Værløse Station.
Bus: 500S, 151, 152, 851 til Værløse Station.
Der er gode parkeringsforhold omkring Galaksen.

Rabatter:
Der gives rabat på 25% til studerende ved billetbestillingen. OBS: gyldigt studiekort skal kunne fremvises ved indgangen.

Der tilbydes også grupperabat for grupper på over 10 personer. Kontakt info@gorgerne.dk for nærmere aftale.