Historiske bygninger og Botanisk Have

Historiske bygninger og Botanisk Have

Botanisk Have

31. aug 2023

kl 17.00

1123 KØBENHAVN K

I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark - byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt Botanisk Have i København. Kom med The Danish Club når åbner dørene til en særrundvisning som både favner de spændende historiske bygninger samt væksthusene.

På rundvisningen som foregår både ude og inde vil du få indsigt i havens historie og udvikling. Ud over besøg i det magiske og historiske Palmehus vil du blive introduceret til nogle af de andre spændende historiske bygninger på matriklen herunder overgartnervillaen, observatoriet, Statens Naturhistoriske Museum Øster Voldgade (tidligere Geologisk Museum), Botanisk Museum og det nye kommende Statens Naturhistoriske Museum (den tidligere Polytekniske anstalt).

Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

På glædeligt gensyn

The Danish Club & Botanisk Have