Hornsrock Live

Hornsrock Live

Sønderby Kultur- & Bryghus

10. aug 2024

kl 16.00

4050 SKIBBY

Om Panserhjerte:

Forestil dig Panserhjerte: et band, der lyder som om de har stjålet deres bedstemors gardiner for at bruge dem som scenebaggrund. Med Lasse B's stemme, der kan få selv en viking til at fælde en tåre, og Emils guitar, der græder mere end en løgskærer på overarbejde. Oliver på bas lægger fundamentet så solidt, at selv H.C. Andersens "Fyrtøjet" ville misunde deres stabilitet. Og så har vi Daniel, hvis cajon-spil får folk til at spørge, "Er det virkelig ikke en trommeslager gemt derinde?"

Sammen skaber de melodier i mol, der er så fængende, at selv din nabo, der aldrig smiler, vil nikke anerkendende. Deres sange er som en åben dagbog – fyldt med historier om livets skyggesider, men fortalt med et glimt i øjet, så man ikke er sikker på, om man skal græde eller grine. Panserhjerte: fordi livet ikke altid er i dur, og det er helt okay. Om Silverbacks:

Silverbacks er en samling mænd i deres bedste alder, som erkender at de stadig er en flok drengerøve, der elsker at boltre sig i rock-historiens mange stilarter. De hylder "det gode riff", den gode "tune" og ikke mindst den gode og velgørende guitar-solo. Silverbacks er et rigtigt live-band, som huserer på Hornsherred og som hylder rock-musikken "down memory lane" og med nye, egne originale numre i en skøn blanding. En aften med SILVERBACKS er en aften i rart og kompetent rock-selskab, kort sagt: "FED TRÅD"

Silverbacks er: Søren Sandbjerg, guitar/sang, Knud Jacobsen, guitar/sang, Torben Hauch, bas og Anders Hauch, trommer.