Hymns from Nineveh

Hymns from Nineveh

Musikhuset

14. mar 2025

kl 19:00

8000 Aarhus C

Eksklusiv koncert med Hymns from Nineveh.

En af Danmarks bedste sangere og sangskrivere er tilbage med nye sange og giver to sjældne bandkoncerter i 2025.

Siden debutalbummet i 2011, som blev kåret til Årets Album i GAFFA, har Hymns from Nineveh begejstret anmeldere og vundet et voksende publikum. Efter fire engelsksprogede albums, inkl. kæmpehittet A Kid on the Beach, skiftede ildsjælen bag projektet, Jonas H. Petersen, til dansk med de to coronanedlukningsalbums Sindets Asyl (2020) og Julekassen (2021), der indeholdt sensible, eksistentielle pophits som Stop Loss, Kastanjer og Stråle-Tåre-Dråbe.

Stærkere tilbage
Nu er Jonas H. Petersen tilbage med nye, stærke sange, skrevet under en længerevarende sygemelding med depression sidste år - sange, han selv havde brug for at høre, og som derfor lyser af tro, håb og kærlighed.
Til efteråret udkommer de på det syvende album, Parabler, hvorfra foreløbig to singler, Inter Flora og De Levende, er udkommet. 

Eksklusive koncerter
Sidst Jonas samlede hele bandet var til Hymns from Ninevehs 10-års jubilæumskoncert i Store Vega i 2021, hvor de efterlod publikum i frydefuld ekstase. Nu samles de igen og folder de komplekse lag i sangene fra Parabler samt håndplukkede perler fra bagkataloget ud.

Du kan med andre ord forvente livsbekræftende sange af høj kaliber og nærvær af den gåsehudsfremkaldende slags, når Jonas H. Petersen sammen med sit eminente orkester giver en af sine sjældne bandkoncerter i Musikhuset.