I Got You On Tape

I Got You On Tape

Copenhagen Distillery

29. aug 2024

kl 19.00

2300 KØBENHAVN S

I Got You On Tape genopstod sidste år.

Efter et par begivenhedsrige år med P3 guld pris, et tæt pakket Arena på Roskilde Festival, 4 albums og utallige udlandsturneer, gik alle medlemmer i forskellige retninger musikalsk og arbejdsmæssigt i 2013. Jacob Bellens, Rune Kielsgaard, Jeppe Skovbakke og Jacob Funch har nu igen forenet den udødelige sangskrivning med deres kompromisløse liveudtryk, med friske ører og sjæle.

I 2023 spillede de tre udsolgte koncerter, og udgav det anmelderroste album, 0, på det københavnske pladeselskab Escho.

GAFFA skrev om albummet:

”storladen, fabulerende, hypnotiserende, drømmende, med højt til loftet, 0, er en ren tour de force og indeholder det ene store nummer efter det andet. Det er næsten en hån, at det ikke bliver udgivet før nu”

Og efterfølgende om en koncert i Aarhus:

”I Got You On Tape er i 2023 mindst lige så gode, som da de slap for 10 år siden. Blandingen af indierock og jazzede elementer fungerer fortsat fremragende, og spilleglæden er stor”

I 2024 samles I Got You On Tape igen for at spille nogle udvalgte shows og der findes en chance for, at man kan høre helt nyt materiale.

Bandet kan opleves den 29. august i de rå og stemningsfulde lokaler hos Copenhagen Distillery. Publikum kan forvente lav belysning, beggars and bangers og ren energi.