Ian Paice from Deep Purple - Plays Deep Purple

Ian Paice from Deep Purple - Plays Deep Purple

Docken

16. mar 2025

kl 20.00

2150 NORDHAVN

IAN PAICE (DEEP PURPLE) feat. Purpendicular
PERFORMING CLASSIC DEEP PURPLE

Ian Paice er den legendariske trommeslager og grundlægger af Deep Purple og for nuværende det eneste tilbageværende originale medlem af Gruppen. Nu kommer han på turné med bandet Purpendicular for at præsentere sit Best-Of-Classic-Deep-Show. Publikum kan nyde Ian Paice i en hyggelig atmosfære og helt tæt på. Der er ingen videoskærm nødvendig, for Ian Paice demonstrerer sit unikke blot spil blot et par meter fra scenekanten.

Publikum kan lytte med til Deep Purple Classics som "Child in Time", "Black Night", "Smoke on The Water", "Woman from Tokyo" eller "Hush" når han oprtæder med et utroligt stærkt band bestående af Nick Fyffe på bas (Jamiroquai), den itialienske keyboardstjerne Alessandro Degiaggi, den tyske guitarstjerne Herbert Bucher og selvfølgelig den utrolige sanger Robert Walsh.

Deep Purple er blevet hyldet og fejret siden halvfjerdserne som et af de mest innovative og succesrige rock-bands nogensinde, og Ian Paices trommespil har stadig en stor andel i dette.

Musikken i Deep Purple er præget af balancen mellem strålende musikalitet og monumental enkelhed. Paice har, foruden
Deep Purple, optrådt med Whitesnake, Gary Moore, Paul McCartney, The Spencer Davis Group og Velvet Underground for blot at nævne nogle få.
Bandet Purpendicular anses, af Ian Paice eller Joe Lynn Turner som verdens bedste Deep Purple Tribute Band og har evnen til at hylde og kanalisere og vidrebringe denne unikke magi fra Deep Purple du til publikum.

Selveste Richie Blackmore udtaler: "Purpendicular er et fremragende band", og Roger Glover nævnte efter et show i Basel: "De lyder friske, og det er en stor glæde at spille med dem".

Der er lagt op til en mindeværdig aften med denne fantastiske trommeslager og dette store Rock-Icon sammen med dette fantastiske band!

Line Up
IAN PAICE (Deep Purple, ex Whitesnake, Gary Moore) - DRUMS - UK
ROBERT THOMAS WALSH (Roger Glover, Joe Lynn Turner, Tony Carey) - VOCALS - IRL
Herbert Bucher – GUITAR D
NICK FYFFE - BASS UK ( Jamiroquai)
ALESSANDRO DEBIAGGI- HAMMONDS/KEYS – I