Ida Nielsen & The Funkbots

Ida Nielsen & The Funkbots

Skråen i Nordkraft

16. okt 2024

kl 20.00

9000 AALBORG

Funky. Mere funky. Ida Nielsen & The Funkbots!

’You Can’t Fake The Funk’, og det er der absolut heller ingen grund til, når vi snakker Ida Nielsen & hendes vilde band – The Funkbots. Det bliver ikke strammere, stærkere eller mere funky, end når ’pigen, der spillede med Prince’ går på scenen.

Funky Ida. Ida Funkhauser. Eller bare BassIda. Der er langt fra Danmarks scener til verdens største spillesteder. Men ikke når man hedder Ida Nielsen, spiller bas og er et spillevende bevis på, at selv de mest funky drømme kan gå i opfyldelse. Som den dag, helten over dem alle, den lilla prins, inviterede Ida til jam. Og resten er, som man siger, historie. Og en funky solid en af slagsen.

For sådan gik det til, at Ida Nielsen, forlod andedammen, tog over Atlanten til selveste house of Prince, proppede kalenderen med ’P for Prince’ og blev fast inventar hos manden selv.

Siden legendens død i 2016 har Ida Nielsen stået på egne ben, turneret det meste af verden rundt. Og altid med sine faste funky venner i The Funkbots – heriblandt rapperen Kuku Agami. Og med Ida og drengene er der dømt kant, klasse, coolness, attitude, vild energi, de svedigste grooves og en kæmpe kærlighed til musikken.

Med flere udgivelser og et stadigt voksende publikum i rygsækken er der inviteret til funky fest i absolut verdensklasse med Ida Nielsen & Funkbots. Og ja, er du til Prince, er du også til Ida Nielsen. Og som hun selv siger: “Jeg har spillet med den bedste i verden, og nu udlever jeg mine egne drømme, for hvis jeg ikke skal spille med Prince, vil jeg hellere spille med mig selv”

Dét gør hun heldigvis. På verdensklassemanér.