INDRA

INDRA

Musikhuset

07. mar 2024

kl 19:00

8000 Aarhus C

Indra Rios-Moore udforsker kraften i kærlighed og optimisme med et opløftende nyt album, "Freedom Road"

”Hun fortryller mennesker... med den virtuose brug af sin stemme. Artikulation og modulation hviler i den fineste detalje, mens hun synger, jubler, hvisker og skriger med fin intonation”.
Stuttgarter Zeitung

Indras selvskrevne ”Gimme Some of that Joy” indkapsler lyden på hendes nye album, Freedom Road. ”Hun synger, “I’m letting go of that sorrow, I want me some of that happiness. I’m looking for the Brightside, I’m ready for some good times...Gimme some of that Joy!

Med sine egne ord: ”Jeg blev inspireret, mens jeg skrev på et helt andet projekt til mennesker, der har mistet sine kære og familie på et hospice. Jeg brugte et år på at tænke på tab, tænke på mine egne personlige tab og hvad det hele betød for mit liv. Der skiftede mit perspektiv, og jeg begyndte at skrive og vælge sange, der blev bundet sammen til et større budskab om at fylde livet med håb, glæde og kærlighed. Jeg er meget opmærksom på, at det at blive ældre er et privilegium for de levende. Jeg ved også, at jeg ikke er alene om at have brug for den lejlighedsvise påmindelse om, at livet er for at leve NU.

Sammen med to originale sange, "Gimme Some of that Joy" og "Oh Love", er Freedom Road i overensstemmelse med Indras tidligere eklektisme, med et repetoire, der inkluderer Tom Petty's "I will not back down", den klassiske folksong "Keep on the Sunnyside", Josh White's "Freedom Road", gospelsangen/ borgerrettigheds sangen "Eyes on the Prize", The Staples Singers "We’ll Get Over", jazz-standarden "There’s gonna be some Changes", en intim udgave af ”You are so beautiful” såvel som en mindre kendt Marvin Gaye-sang, ”Walk on the Wildside”. Freedom Road er et vidnesbyrd om personlig kraft, positivitet og kærlighed.

Line-up på udgivelsen: Indra vokal, Benjamin Trærup sax, Søren Bigum guitar, Rune Borup Rhodes/piano, Thomas Sejthen bas, Anders Vestergaard trommer.

Line-up DK live tour 2023:
Indra Rios Moore vokal, Benjamin Trærup sax, Søren Bigum guitar, Thomas Sejthen bas, Espen Laub von Lillienskjold trommer.