Iris Gold

Iris Gold

Musikhuset

27. jan 2023

kl 19:00

8000 Aarhus C

Dans, musikglæde og høj energi med Iris Gold i Musikhuset.

Karismatiske Iris Gold er klar til at få gæsterne i Musikhuset til at danse, når hun drager på tourné med helt ny musik.

Iris Gold er en unik live-performer med et afsmittende højt energiniveau og er kendt for at kunne få ethvert publikum op af stolene. Hendes multikulturelle baggrund præger hendes karakteristiske lyd, der mikser alt fra af hiphop, funk, pop og rock i et farverigt og eklektisk lydunivers.

Hendes seneste single Crushed Velvet fra 2022, er en sang, som er kraftigt inspireret af Prince og et klasseeksempel på hendes ubesværede sammenfletning af forskellige genrer. 

Både publikum og anmelderne er vilde med Iris live, hvor blandt andet Information har kvitteret med flotte anmeldelser og ordene:

”Hun har charme, selvtillid og vind i sin afro. Og hun kender alle trin i opskriften på, hvordan man får et dansegulv til at koge over, så det sprøjter og syder af livsglæde og energi.”

Danseglade gæster i Musikhusets Rytmisk sal kan se frem til en aften, hvor Iris Gold igen vil bevise, at hun er en vaskeægte stjerne på en scene - og som i den grad kan sparke gang i festen med dans og glæde.