Jenny Wilson & Who Killed Bambi

Jenny Wilson & Who Killed Bambi

Musikhuset

10. nov 2024

kl 18:30

8000 Aarhus C

Suveræn sangskriver og performer tilsat sublime strygere.

Glæd dig til en unik og intim aften, hvor nærvær, troværdighed og autenticitet går op i en højere enhed. Den spændende sanger og sangskriver Jenny Wilson indtager scenen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

God musik og sublime strygere

Who Killed Bambi har fået en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers.

Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Kira Skov, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Bjørn Fjæstad, Sebastian Wolff fra Kellermensch, Lydmor, Ginne Marker og Fallulah.

Denne aften går de på scenen i selskab med svenske Jenny Wilson. Hun har siden sin solodebut i 2005 udmærket sig for sin originale og modige lyd. Hun har modtaget flotte anmeldelser og udgivet fire albums. Hardships (2009), Blazing (2011) Exorcism (2018) – et album, der bl.a. har været nomineret til tre priser ved det svenske Grammis. Seneste album er Mästerverket fra 2021.

Glæd dig til at få en lækker musikalsk liveoplevelse ind under huden i Musikhusets intime Lille sal i suverænt selskab med Jenny Wilson og Who Killed Bambi.