Johanne (DK)

Johanne (DK)

Ideal Bar

19. nov 2024

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Dybfølt indiepop med Johanne

Johanne producerer dansksproget indiepop med perkussive beats og kraftfulde korarrangementer i højsæde. Dybfølt, råt og ærligt synger Johanne, om tabubelagte følelsestilstande indhyllet i lydlandskaber, synthbas, stryg og et drys af elektroniske beats på toppen.

Sanger, sangskriver og musiker Johanne debuterede som soloartist i midten af 2023 med sit musikalsk projekt om infertilitet. Hudløst ærligt gav hun det tabubelagte emne et musikalsk sprog og en kunstnerisk stemme med singlerne "Alt for dig” og ”Vejret Skifter”.

I starten af 2024 var Johanne aktuel med sin tredje single ”Tegner på mig” som høstede flot omtale på danske musiksites som GAFFA og Bandsoftomorrow.

Helt tilbage i 2013 udgav Johanne sin debut EP med duoen SUKK, og i 2016 blev hun signet på pladeselskabet No3. Efter en pause fra musikkarrieren, grundet et barskt forløb i fertilitetsbehandling - og senere barsler med de børn, som endelig kom - startede Johanne skabelsen af det samlede værk Venter der udkom d. 26. april 2024.

Johannes mission med Venter er at give andre nogle musikalske og ærlige fortællinger, at spejle sig i. Det manglede hun nemlig selv, dengang hun var i behandling. Med værket har Johanne givet infertilitet og rejsen gennem fertilitetsbehandling et musikalsk sprog og en kunstnerisk stemme, og på under et år markeret sig blandt danske medier og musiksites.

Johanne planlægger at udgive sit debutalbum i 2025. Et album, der igen berører tabubelagte følelsestilstande, men indenfor et nyt og lige så aktuelt emne. Til oktober er hun aktuel med en single fra det kommende album feat. Jonas Pedersen (Hymns from Niveveh). Live giver hun også en smagsprøve på et par af numrene fra dette kommende album.