Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Musikhuset

26. okt 2024

kl 19:00

8000 Aarhus C

Bevægende live filmkoncert med Jonah Blacksmith

Glæd dig til en stor livsbekræftende audio-visuel koncertoplevelse i Store sal. Jonah Blacksmith kombinerer en håndspillet live-koncert om mennesker, ophav og drømme med en dokumentarfilm, hvor sangenes oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy. 

Vekselvirkningen mellem filmmediet og livemusikken er en aldeles hjertegribende oplevelse, der hylder fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen.

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os alle sammen. Vi er stolte af at fortælle om det, vi er rundet af. Om familien, om dem vi elsker og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker”, udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup.

Om bandet
Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.