JOSVA

JOSVA

Skråen i Nordkraft

17. okt 2024

kl 20.00

9000 AALBORG

Med en lyd der spænder over genrer som hiphop, R&B og pop, er det århusianske multitalent JOSVA på vej med sit nye album "Til Hyggen og Til Livet".

Første udspil fra albummet er den storladne single “I Made It”, som gæstes af Andreas Odbjerg. Du kan høre “I Made It” her.

Siden JOSVA debuterede som solist i 2019 med den selvproducerede single "Sedler”, har den århusianske rapper udgivet de to værker "Alting / For Evigt" og "Er Du Ude?". Nu er tiden kommet til hans tredje udspil, der forventes at tage lytterne med på en rejse gennem ungdommens fortællinger, kærlighedens kompleksitet og ikke mindst festens flygtige øjeblikke.

JOSVA er ikke kun en rapper – han er en alsidig artist, sanger, sangskriver, producer og guitarist. Hans musikalske rækkevidde strækker sig fra hurtig lyrisk rap til indtrængende melankolske melodier og fængende pop-omkvæd. Før han cementerede sig som solist, har han produceret sange for prominente navne som Omar, PAY og Artigeardit og spillet guitar på værker for kunstnere som TopGunn og Artigeardit.

Med over 10 millioner afspilninger på Spotify og over 1000 afspilninger på DR P3, har JOSVA markeret sin stemme på den danske musikscene. Han har modtaget aner