JPEGMAFIA - LAY DOWN MY LIFE TOUR

JPEGMAFIA - LAY DOWN MY LIFE TOUR

Store VEGA

18. jan 2025

kl 20.00

1674 KØBENHAVN V

Rapstjerne klar til at rive VEGA rundt

JPEGMAFIA, der står bag et af sidste års bedste og mest roste hiphopalbum, giver koncert i Store VEGA den 18. januar 2025.

Der er lagt op til et sveddryppende intenst show, når JPEGMAFIA indtager Store VEGA til januar.

Ikke alene er den amerikanske rapper en af den moderne hiphopscenes mest spændende, eksperimenterende og enigmatiske artister; live er han kendt som en medrivende og rowdy enmandshær, der gør alt for at rive publikum rundt.

Da han gæstede NorthSide i 2023, karakteriserede GAFFA således showet som ”et højenergisk virvar af beats, rim og moshpit” i sin firestjernede anmeldelse, mens Soundvenue ligeledes uddelte fire store stjerner og kaldte JPEGMAFIA for ”en fantastisk feststarter”.

JPEGMAFIA debuterede i 2016 med debuten ”Black Ben Carson” og har siden – med en række fremragende album, ep’er og collab-udgivelser – indrettet sit helt eget hjørne på den amerikanske hiphopscene, hvor kombinationen af lofi-støj, internetæstetik, skæve samplinger, innovative produktioner og associativ lyrik skaber et unikt udtryk.

JPEGMAFIA kommer tilmed til Danmark i kunstnerisk topform. I 2023 udgav han nemlig albummet ”Scaring the Hoes” sammen med rapkollegaen og sjælevennen Danny Brown. En kreativ tour de force, der står som et hovedværk for begge rappere, og hvor JPEGMAFIA’s formidable produktioner og tilbagelænede flow spiller perfekt op til makkerens rablende ordstrømme.

Anmelderne var da også begejstrede. Soundvenue honorerede det med fem funklende stjerner og skrev: ”JPEGMAFIA og Danny Brown (…) omfavner deres status som nørder. Deres første album som en fælles enhed er et frontalangreb på konformiteten, og det har sjældent føltes så godt at være en outsider”. Ved årets ende udråbte samme medie ”Scaring the Hoes” som årets sjettebedste album, Information fremhævede det også som et af årets bedste album, og internationalt har bl.a. Rolling Stone, The Guardian, DIY Magazine og Pitchfork rost udgivelsen.

Det er altså en rapper på toppen af sit game, der er klar til at fyre op under sine danske fans, når han indtager Store VEGA den 18. januar 2025.