Julekoncert 2022 - MARIE CARMEN KOPPEL

Julekoncert 2022 - MARIE CARMEN KOPPEL

Rungsted Gymnasium

11. dec 2022

kl 15.00

2960 RUNGSTED KYST

Marie Carmen Koppels traditionsrige julekoncert i Hørsholm er i år flyttet fra Hørsholm Kirke til Rungsted Gymnasium, da kirken er lukket pga. renovering. Danmarks gospel diva er altid garant for en koncert ud over det sædvanlige, og hendes julekoncerter er ingen undtagelse!

Med et repertoire der spænder over klassiske jule sange som "Silent Night" og "White Christmas" til smukke gospel sange, forenet med hendes enorme stemmepragt, er det sikkert at julestemningen er i hus efter en sådan koncertoplevelse.

Marie Carmen Koppel udsendte i 2019 hendes andet julealbum med titlen ”When You Wish Upon A Star” som opfølger til succesen ”A Merry Little Christmas” som hun udgav for nogle år siden.

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum i Hørsholm som hun har gæstet for foreningen Kulturforsyningen fast hvert år siden 2010.

Igen i år vil Marie Carmen Koppel blive akkompagneret af sine tro følgesvende på landevejen, musikerne Steen Rasmussen (keyboards) og Benjamin Koppel (saxofon).