Juletorvet Gisselfeld 2023

Juletorvet Gisselfeld 2023

Gisselfeld Kloster

26. nov 2023

kl 10.00

4690 HASLEV

Gisselfeld Juletorv 2023

Danmarks hyggeligste juletorv

Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld Juletorv. Vores største - og mest stolte - tradition på Gisselfeld må være det årlige Juletorv, hvor duften af jul og de mange inspirerende stande, er med til at give den perfekte start på julen. Juletorvet byder på masser af ægte hygge, kravlenisser, ponyridning og meget andet godt. Husk du også kan hente dit Gisselfeld-juletræ (og pyntegrønt) med hjem fra markedet.

Julemanden vil som altid tage imod børn og barnlige sjæle i "Julemandens Hule" under Slottet. Og også i år vil der være mulighed for at komme indenfor på Slottet. Dele af hovedbygningen vil i de to weekender med Juletorv, være åbent for publikum og naturligvis pyntet op til lejligheden.

Åbningstider begge weekender den 17.-19. og 24.-26. november 2023:

Fredage kl. 15-20 og lørdage & søndage kl. 10-16.
NB: Indgangen lukker 1 time før (fredage kl. 19 og de øvrige dage kl. 15).

Priser:

Voksne kr. 125 / Børn fra 6-12 år kr. 40 / Børn fra 0-5 gratis.
Billetten gælder til Parken, Paradehuset og dele af Slottet.

Betalingsformer: Der er en lille ændring ift. de tidligere år: Kontanter kan gratis hæves i begge indgange (og således ikke i det lille informationshus ved Peder Oxe-Hallen). Derudover er mange af standene på MobilePay og/eller tager imod Dankort (signalet kan være noget svingende).

Info omkring hunde: Hunde er velkomne og må gerne medtages, så længe de bliver holdt i snor (husk hundeposer).
Hunde må kun være udendørs, og ikke i bygninger af nogen art.

Info omkring kørestolsbrugere: Vær opmærksom på, at der kan være udfordringer for elektriske kørestole med at komme ind i bygningerne. Vi er ikke udstyret med rampe til formålet (medtag evt. en selv). Alm. kørestole, der kan tippes, vil kunne komme ind. Ledsagerkort accepteres i indgangen.

Vi glæder os til at se jer - velkommen til et Juletorv og en Slotspark i særklasse.