Jung + Drew Sycamore

Jung + Drew Sycamore

Skovdalen

11. aug 2023

kl 20.00

9000 AALBORG

Der venter Skovdalen et stort show med en byge af hits, når vi byder på dobbelt koncert med Jung og Drew Sycamore. To nye funklende stjerner der allerede har masser af hits og masser af udsolgte koncerter bag sig. Drew Sycamore

De seneste to år har Drew Sycamore etableret sig som én af dansk musik helt store popidoler. Med gedigne hits som ’45 Fahrenheit Girl’, ’Take It Back’, ‘I Wanna Be Dancing’, ‘Perfect Disaster’ og ‘Let Me Love You’ har hun spillet sig helt op i superligaen. Det er blevet til flere priser ved Danish Music Awards, og i 2021 vandt Drew Sycamore P3 Prisen.

Men tiden har ikke stået stille for powerpop-kunstneren, der allerede nu barsler med nye landeplager. Drew Sycamore er aktuel med singlerne ’Madonna’ og ’Electric Motion’, der begge har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022.

Flere singler er på vej og i foråret 2023 udgiver Drew sit tredje album ’Masculina’. Så når hun rammer festivalerne næste sommer, så er det med endnu flere nye hits og et endnu større show.

Jung
Med deres fængende melodier og velskrevne tekster er ’jung’ kendt for energiske liveoptrædener der samler publikum til fest og fællessang.

’jung’ har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

I slutningen af 2021 solgte ’jung’ over 23.000 billetter på deres debut arena-tour, som tog dem forbi Royal Arena, København - Ceres Arena, Århus - Aalborg Hallen, Aalborg og Jyske Bank Arena, Odense.