Kasper Winding

Kasper Winding

Musikhuset

12. apr 2023

kl 18:00

8000 Aarhus C

Oplev Kasper Winding i Musikhusets Lille Sal – nu med band

”Sidste gang jeg spillede Live var 2019, det var også første gang jeg for alvor turnerede i næsten 10 år. Ikke nok med det, jeg besluttede mig for at spille solo (medbringende det meste af mit studio). Det var for at teste mig selv, for at vække musikeren og sangeren i mig igen efter mange år som film komponist og producer. Jeg tænkte også “Er der overhovedet nogen som gider komme til de her koncerter?” Svaret var JA.

Meget af tiden sad nerverne oppe i halsen på mig med alt det jeg skulle spille og huske, uden sikkerhedsnet og uden hjælp fra andre end min lydmand. Men som turen skred frem faldt mine nerver lidt til ro, og jeg faktisk nød det og begyndte at lege med musikken igen.

Planen var, at jeg skulle have fortsat, men så kom Corona og lukkede den drøm. Til gengæld gav det plads til, at jeg kunne indspille min sidste plade “The Test 0f Time Part 1”, som i den grad bærer præg af den legesyge lethed, jeg følte til sidst på soloturen. På den tur fandt jeg også ind til nogle af de ældre numre igen, som gjorde både publikum og mig glade, men lige så glad blev jeg ved at mærke publikums eventyrlyst og glæde ved de nye ting.

Mens jeg skriver dette, er jeg ved at færdiggøre “The Test of Time Part 2” og i den anledning tager på en lille turné i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig vildt, og kan mærke nerverne melde sig, men det er kun godt, for det gør, at man totalt fokuserer. Og denne gang har jeg et mindre band at lege med. Og hvem ved måske spiller vi også 1 festival eller 3 til sommer.”